Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Braşov: Bebeluş mort şi trei adulţi răniţi, într-un accident petrecut la ieşirea din Săcele

Postat la: 25.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un bebeluş de o lună şi jumătate a murit, iar trei adulţi au fost răniţi, într-un accident petrecut, vineri seară, la ieşirea din localitatea braşoveană Săcele, după ce tatăl copilului, care nu avea permis de conducere şi era băut, a pierdut controlul maşinii şi a intrat pe contrasens.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Braşov, comisar şef Liviu Naghi, accidentul s-a petrecut, vineri seară, în jurul orei 19.00, după ce un şofer în vârstă de 23 de ani, din localitatea braşoveană Săcele, care conducea o maşină îmnatriculată în Bacău, fără permis de conducere şi aflat sub influenţa alcoolului, a pierdut controlul volanului şi a intrat cu maşina pe contrasens, unde s-a ciocnit frontal cu alt autoturism care circula regulamentar, transmite corespondentul MEDIAFAX.

În urma impactului, cele două autoturisme au ieşit în afara carosabilului, iar un bebeluş de o lună şi jumătate, care se afla pe bancheta din spate, alături de mama sa, a fost proiectat prin geam în afara maşinii, murind pe loc. Mama copilului a rămas încarcerată, suferind traumatisme cranio-cerebrale şi toracice şi fracturi ale membrelor. Femeia a fost preluată de un echipaj SMURD şi dusă la Spitalul Judeţean Braşov în stare gravă.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE