Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Breaza s-a "imbogățit" zestrea turistică cu 40 de km de trasee cicloturistice

Postat la: 08.09.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Statiunea prahoveana Breaza si-a imbogatit in weekend zestrea turistica cu doua trasee cicloturistice prin intermediul proiectului „Breaza Cicloturistică" realizat la inițiativa Centrului de informare și promovare turistică Breaza în colaborare cu Asociația „Adevăraţii VeloPrieteni" România si cu sprijinul Policolor Automotive.

Cu aceasta ocazie a fost testat traseul C2, cel mai greu din cele trei care ar urma sa existe la Breaza- care însumează aproape 40 de km - în timpul căruia s-a pedalat pe străzile și dealurile din jurul orașului, ajungând până pe Islazul Mălăiele. Tot în acest traseu au fost incluse și străduţe mai izolate şi pitoreşti, de pe Dealul Vrăbieşti, dar şi traversarea pădurii de fag de pe Dealul Lazului, aflat în nordul oraşului. Sub îndrumarea unui ghid al Centrului de informare și promovare turistică Breaza a fost deschis oficial şi traseul C3, pe parcursul căruia au fost vizitate clădirile frumoase, cu istorie bogată, de pe aleile mai puțin cunoscute ale orașului Breaza. Cele două ture desfășurate s-au încheiat cu câte o festivitate de premiere și cu tombole organizate atât pentru adulți, cât și pentru copii.

„Suntem bucuroși să contribuim la marcarea efectivă a traseelor pe care turiștii și fanii pedalatului le vor parcurge, sperăm, mult mai ușor", a declarat la sfarsitul acestei actiuni Cristian Crăiniceanu, directorul comercial al diviziei Policolor Automotive. "Am inaugurat oficial la Breaza două dintre cele trei trasee cicloturistice care au fost marcate cu ajutorul Policolor Automotive. Apreciem sprijinul, cu atât mai mult cu cât în toată România mai avem proiecte asemănătoare doar în Urlați, Călărași și Maramureș. Breaza e un oraș superb, cu peisaje incredibile, pe care le-am putut admira în timpul celor două ture parcurse recent. De asemenea, acest loc este plin de povești, astfel că dincolo de plimbarea pe două roți ai acces la un loc încărcat și de istorie", a declarat Mihai Deneș, vicepreședinte al Asociației „Adevăraţii VeloPrieteni". În zilele următoare, va fi finalizata și marcarea traseului celui de al treilea traseu- C1, care are un grad mai redus de dificultate.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE