Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












BREXIT. Peste 3 milioane de semnături pentru un nou referendum în Marea Britanie

Postat la: 27.06.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Petiţia cerând guvenului să organizeze un al doilea referendum asupra apartenenţei Marii Britanii la UE a depăşit 3 milioane de semnături online, ajungând la 3,3 milioane duminică seară, în ciuda îndepărtării a 77.000 de semnături pentru fraudă, informează agenţia DPA.

"Persoanele care adaugă semnături frauduloase la această petiţie ar trebui să ştie că subminează cauza pe care pretind că o sprijină", a declarat parlamentara Helen Jones, care prezidează o comisie parlamentară de petiţii, într-un comunicat pe Twitter.

Potrivit lui Jones, comisia va lua în considerare petiţia săptămâna viitoare şi decide dacă să organizeze o dezbatere cu privire la aceasta, adăugând că orice dezbatere "ar permite ca o serie de puncte de vedere să fie exprimate". Parlamentul britanic este obligat să ia în considerare pentru o dezbatere toate petiţiile care strâng peste 100.000 de semnături, aminteşte DPA.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE