Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Brigada Rutieră a Capitalei și-a tras echipaj de hingherit pietonii

Postat la: 30.09.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ieri, la orele pranzului, un echipaj al Brigazii de Politie Rutiera Bucuresti, condus de catre agentul Florin Catana, isi omorau timpul la umbra capacilor din zona de langa Palatul Victoria a parcului dintre Bulevardul Aviatorilor si Bulevardul Kiseleff.

Fara cascheta sau casca de protectie pe cap, agentul Florin Catana si colegul sau ceva mai scund si mai slabut, se sprijineau pe motocicleta ultimul racnet aflata in dotarea Brigazii de Politie Rutiera Bucuresti si monitorizau cele doua treceri de pietoni, aflate la 25-30 de metri de ei, de la iesirea din metrou de la Piata Victoriei si cea din fata Muzeului Antipa. Ca un uliu care se napusteste asupra porumbelului ori ca un cotoi care vaneaza fazani, agentul Florin Catana sarea de langa motocicleta direct in fata cate unui pieton care trecuse pe la cele doua treceri mentonate mai sus, dar atentie care era singur si insotit de altcineva.

Cu tupeu si fara cascheta sau casca pe cap, politistul aborda direct pietonul: Actele dumneavostra la control. De ce? ,raspundea pietonul. "Ca trebuie sa le aratati pentru sunt organ de control si ai trecut strda pe rosu si ca atare sunteti sanctionat cu amenda de 250 de lei". "N-am trecut domnule, dar cum v-ati dat seama ca am trecut pe rosu?", se intreba nedumerit si consternat pietonul. „Am vazut eu si e de ajuns. Actele dumneavoastra", raspundea arogant agentul Catana. Din acest moment incepeau parlamentarile si explicatiile, timp in care agentul se consulta din privirii cu celalalt coleg aflat langa motocicleta, si imediat, fara nicio explicatie, Catana incepea sa intocmeasca procesul verbal de contraventie.

Cine avea timp statea si astepta minute bune pentru ca deh mai greu cu scrisul, si primea procesul verbal, cine nu, pleca iar agentul Catana ii anunta cu vocea tare si coplesit de importanta combinezonului de politist la Rutiera pe care-l purta: „O sa-l primiti acasa si trebuie sa platiti mai mult ca sa va invatati minte!". Aceste scene de hanghereala a pietonilor s-au derulat ieri, timp de vreo doua ore, la doi pasi de sediul Guvernului Romaniei, iar actorii au fost doi agenti ai Brigazii de Politie Rutiera Bucuresti, platiti lunar din bani publici cu 2.666 de lei.

Oare, inspectorul sef Brigada Poltiei Rutiere Bucuresti, comisarul sef Vasile Daniel Gildo, dar si directorul Directiei Rutiere din cadrul Politiei Romane, comisarul sef Valentin Brâcea, au rezolvat toate problemele de circulatie ale Capitalei, si oamenilor din subordinea lor nu le-a mai ramas decat sa stea la umbra copacilor din parcuri si sa pandeasca pietonii? Dar, asta e realitatea din strada vazuta de lucratorii Politiei Rutiere. nu se mai face prevenire, nu avertizare, ci direct doar panda pentru amendarea pietonilor!

Ion Teleanu

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE