Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Bucurie uriaşă la Dinamo că, în sfârşit, Elisabeta Lipa a plecat din fruntea clubului

Postat la: 17.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Nominalizarea Elisabetei Lipa ca ministru al Tineretului si Sportului a starnit rumoare in lumea sportului, dar in acelasi timp o mare bucurie in randul celor de la Clubul Sportiv Dinamo Bucuresti.

Lumea sportului este revoltata de numirea Elisabetei Lipa, „Uta" pentru prieteni, intrucat aceasta este cunoscuta ca un manager foarte prost care a dus de rapa clubul Dinamo iar Federatia Romana de Canotaj a atins acum cu „Uta" in frunte cea mai proasta perioada de la infiintare. Ea a fost numita in fruntea CS Dinamo in martie 2009 de catre fostul ministru PSD al Internelor, Dan Nica, cel care nu misca in fata lui Marian Vanghelie, si a fost mentinuta in fruntea clubului in guvernul Boc si Ponta pentru simplul motiv ca nu vroia nimeni sa preia clubul pentru ca Lipa a dus gruparea din Stefan cel Mare spre faliment.

Jocurile sportive sunt de mult timp in colaps, iar sporturile individuale traiesc de azi pe maine, mai mult pe hartie decat in realitate. Lipa si-a batut joc de sportivii care au facut istorie pentru Dinamo, trimitandu-i pe la sectii de politie sau dandu-i afara fara nicio justificare. Elocvent in acest sens este cazul lui Marian Dragulescu aruncat ca o masea stricata de la Dinamo de catre „Uta", care a fost preluat de Steaua si acum a luat argintul la campionatele mondiale. In era Lipa, echipa de handbal Dinamo s-a plimbat ca tiganul cu cortul prin alte orase din tara (Brasov, Calarasi) pentru ca pentru chestorul Lipa conta doar scaunul ei.

Insa, numirea ca ministru al tineretului sportului al Utei Lipa de catre Dacian Ciolos este o secventa desprinsa parca din filme cu prosti. Anul acesta Romania a realizat o performanta unica la canotaj: echipajele tarii noastre au ratat calificarea la Jocurile Olimpice din 2016 de la Rio de Janeiro, fiind pentru prima data cand se realizeaza o asemenea contraperformanta. Adica, tu premierul Dacian Ciolos o numesti acum pe Elisabeta Lipa pe functia de ministru al tineretului si sportului, dupa ce a dus la faliment clubul Dinamo, iar Federatia Romana de Canotaj a reusit cea mai proasta performanta din istoria canotajului romanesc, inseamna ca vrei cu adevarat sa-ti bati joc de lumea sportului romanesc.

Ieri, cand s-a aflat ca Uta Lipa va fi ministru tineretului si sportului, la Clubul Sportiv Dinamo a fost o bucurie de nedescris. Angajatii, antrenorii, sportivii si chiar sustinatorii alb-rosilor au jubilat si petrecut cu whiskey si sampanie pe motiv ca au scapat de Elisabeta Lipa, sperand ca astfel clubul va reveni cel putin la nivelul la care a fost pana sa vina fosta canotoare.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE