Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Bulevardul Tomis din Constanta. Un şofer băut a provocat un accident; o maşină a lut foc!

Postat la: 03.01.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

În data de 03.01.2016, în jurul orelor 03.00, M. R. C., de 27 ani, în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, rezultat de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat, a condus un autoturism pe bulevardul Tomis din Constanţa, în banda nr. 2.

Ajungând la intersecţie cu strada Soveja, din cauza neatenţiei în conducere, a intrat în coliziune cu un autoturism ce era condus de P. C. C., de 40 de ani, în aceeaşi direcţie de mers, pe banda nr. 2, care se afla oprit la culoarea roşie a semaforului electric aflat în funcţiune. În urma coliziunii, primul autoturism a fost proiectat către dreapta, unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de S. C. C., de 34 de ani, în aceeaşi direcţie de mers, pe banda nr. 1, care se afla oprit la culoarea roşie a semaforului electric aflat în funcţiune. În urma coliziunii primul autoturism a luat foc şi a ars în totalitate. În urma accidentului rutier au rezultat doar pagube materiale.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE