Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cătălina Ponor a refuzat oferta PSD de a candida la alegerile parlamentare

Postat la: 30.09.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Gimnasta Cătălina Ponor afirmă că a refuzat oferta PSD Constanţa de a candida la alegerile parlamentare din 11 decembrie, spunând că politica este "o meserie murdară" şi nu doreşte să îşi arunce numele "într-o astfel de lume". Cu o zi în urmă, purtătorul de cuvânt al PSD Constanţa, deputatul Mircea Titus Dobre, afirma că gimnasta va candida la alegerile parlamentare pe lista filialei.

Ea spune că a primit oferta în urmă cu trei-patru zile, din partea preşedintelui PSD Constanţa, Felix Stroe, şi că şi-a luat un răgaz pentru a le da răspunsul. Gimnasta spune că reprezentanţii PSD Constanţa au făcut anunţul, joi, fără a se consulta cu ea pentru că „probabil au considerat că răspunsul este pozitiv".
Gimnasta mai spune că i-a anunţat pe liderii PSD joi seară, după ora 23.00, că nu acceptă oferta de a candida.

"Nu voi face politică, nu e pentru mine. Se spune că e o meserie murdară şi nu vreau să-mi arunc numele în aşa ceva, după ani de zile de muncă în gimnastică pe propriile eforturi şi sacrificii. Dacă eram într-o ţară civilizată, cu politică normală, probabil merita să o fac. Sunt interesată de sport, nu de politică şi vreau să-mi păstrez numele curat. Nu aveam cum să fac bine două lucruri - în gimnastică este un program, probabil la PSD se dorea alt program şi ajungeam să nu mai fac bine nimic. Voi continua cu gimnastica, atât de mult cât îmi va permite sănătatea", a declarat Cătălina Ponor, vineri, într-un interviu acordat News.ro.

În interviul acordat agenţiei, gimnasta a vorbit şi despre cum a fost abordată de PSD Constanţa pentru a intra în politică, dar şi despre nemulţumirile românilor faţă de clasa politică sau sport şi despre ce şanse crede că ar fi avut la vot, dacă accepta oferta social-democraţilor. Sportiva română va reîncepe pregătirea la Complexul Sportiv Naţional «Lia Manoliu» din Capitală în luna octombrie, separat de restul lotului naţional, care se va antrena la Deva, în urma deciziei Comitetului Executiv al Federaţiei Române de Gimnastică.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE