Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cât te costă să dai o petrecere ca în filme în România

Postat la: 11.09.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Cu toţii am visat la un moment dat să participăm la o petrecere ca în filme, lângă o piscină puternic luminată sau într-o casă imensă, cu muzică la maximum, fete frumoase îmbrăcate sumar care să danseze pretutindeni şi alcool la liber, notează Ziarul Financiar.

În Statele Unite, o astfel de petrecere este deja tipul standard din fiecare weekend în care adolescenţii au chef de puţină distracţie. Dar în România, petrecerile cu zeci-sute de persoane se ţin numai la evenimente importante din viaţă, precum nunţi, botezuri sau majorate - probabil pentru că, desigur, reprezintă o cheltuială destul de mare, potrivit Ziarul Financiar.

În filme băutura nu se termină niciodată, cu atât mai puţin paharele tip Red Cups sau gustările. În realitate e puţin mai complicat, totuşi. Un set de zece pahare tip Red Cups costă 20 de lei în hipermarketuri, deci pentru 100 de persoane, ţinând cont că fiind din plastic se mai sparg sau lumea le aruncă instinctiv, preţul pentru pahare deja este unul exorbitant.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE