Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cadavru găsit în Parcul Central din Braşov

Postat la: 02.09.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Descoperire macabră a unui poliţist local din Braşov. La 10.30, în timp ce făcea rondul de dimineaţă, a descoperit un bărbat întins pe spaţiul verde sub copaci.

Faţa îi era acoperită cu o pungă. El a anunţat la 112 descoperirea, iar un echipaj al ambulanţei a stabilit că bărbatul nu are puls şi că nu se poate interveni. Medicii legişti au constatat că bărbatul în vârstă de 60 de ani avea trasă o pungă pe cap. Cel mai probabil a murit prin asfixiere şi se ia în calcul şi varianta unei crime.

Bărbatul, om al străzii, îşi ducea veacul prin centrul Braşovului cerşind. Camarazii lui de sticlă sunt şocaţi: "Îl cunoşteam. Stăteam în fiecare zi cu el pe băncile astea. Consuma mult spirt. Era un om singuratic, nu avea nici familie. Nu cred că a fost omorât, dar poate se săturase de viaţa asta". Cadavrul a fost ridicat de la faţa locului de către criminalişti şi dus la autopsiere, pentru a stabili cu exactitate cauza morţii. Ancheta continuă sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE