Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Camelia Potec se mărită cu fostul antrenor Philippe Lucas

Postat la: 30.04.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Mai multe reviste din Franta a au anuntat ca actualul prersedinte al Federatiei Romane de Natatie, Camelia Potec, 33 de ani, are un alt iubit si are şi planuri de măritiş. Prietenul ei e nimeni altul decât Philippe Lucas, cel care a antrenat-o mai bine de patru ani şi care i-a fost alături în cele mai importante momente ale carierei.

Philippe Lucas in vasta 52 de ani, a fost căsătorit, are un băiat şi o fată, însă aceste detalii nu au speriat-o deloc pe româncă. Cel puţin aşa susţin revistele de mondenităţi din Franţa. Potrivit acestora, Lucas şi Potec au petrecut la începutul lunii aprilie câteva zile în St. Tropez, localitate care îi e extrem de dragă antrenorului. Acolo, Philippe şi Camelia s-au relaxat împreună cu un grup de prieteni. În cadru intim, Lucas i-ar fi anunţat că urmează nunta cu fosta lui elevă, însă nu au stabilit încă detaliile ceremoniei.

Fostul antrenor al Cameliei a avut parte de o căsnicie eşuată, de pe urma căreia are însă doi copii, un băiat, Tom, în vârstă de zece ani, şi o fată, Lou, cu doi ani mai mică. Philippe a avut şi are probleme cu legea. A fost pus sub acuzare pentru furt, folosire de cecuri false şi abuz de încredere şi plasat sub control judiciar, în 2008, dar achitat la începutul lui mai 2014. Câteva luni mai târziu procurorii au făcut apel, iar procesul este în desfăşurare. Camelia Potec este campioană olimpică la proba de 200 m liber.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE