Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Candidatura lui Piedone respinsa pentru ca nu avea avizul filialei Bucuresti

Postat la: 28.04.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

A doua candidatură a lui Cristian Popescu Piedone la Primăria Sectorului 4 a fost respinsă pentru că "a fost formulată de Preşedintele Filialei Sector 4 Bucureşti a partidului Puterii Umaniste şi nu de către Filiala Municipiului Bucureşti", potrivit magistraţilor de la Judecătoria Sectorului 4 în motivarea de respingere a candidaturii.

"Întrucât intimatul a candidat la funcţia de primar al sectorului 4 din municipiul Bucureşti, municipiu care nu face parte din niciun judeţ, neexistând o organizaţie judeţeană a partidului, instanţa reţine că propunerea de candidatură trebuia să fie semnată şi să provină de la conducerea organizaţiei municipiului Bucureşti, cum de altfel este reglementat şi în Statutul Partidului Puterii Umaniste. Analizând dosarul de candidatură depus de intimat reiese că propunerea de candidatură a fost formulată de Preşedintele Filialei Sector 4 Bucureşti a partidului Puterii Umaniste (social-liberal), domnul Mititelu Cristinel Vlad, fiind aplicată ştampila Filialei sectorului 4 Bucureşti a partidului, şi nu de către Filiala Municipiului Bucureşti condusă de domnul Alfred-Laurenţiu-Antonio Mihai, în calitatea sa de conducător al Filialei municipale care să îşi fi asumat în numele partidului propunerea de candidatură a intimatului", se arată în motivarea judecătorilor.

"Propunerea de candidatură este nelegală, nefiind formulată de structura partidului expres prevăzută de lege", a concluzionat instanţa. Judecătorii au admis, miercuri, contestaţiile depuse împotriva candidaturii la Primăria Sectorului 4 a lui Cristian Popescu Piedone. Este vorba despre contestaţiile depuse după ce fostul edil şi-a înscris la biroul electoral al doilea dosar de candidatură. Primul a fost anulat de instanţă din cauza suspiciunilor privind semnăturile pentru susţinerea candidaturii. Decizia de ieri nu este definitivă. Cristian Popescu Piedone îşi joacă ultima carte pentru a prinde cursa pentru Primăria sectorului 4. Tribunalul Bucureşti judecă, astăzi, contestaţia făcută de fostul edil împotriva deciziei prin care Judecătoria Sectorului 4 i s-a interzis să candideze.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE