Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Catelul oferit de Rusia Frantei soseste vineri la Paris

Postat la: 08.01.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Dobrinia, un catel ciobanesc german oferit de Rusia Frantei pentru a o inlocui pe Diesel, o catea politista ucisa in asaltul impotriva presupusului organizator al atentatelor din 13 noiembrie la Paris, soseste in Franta vineri.

Catelul va fi remis unei unitati de elita a politiei de catre un ambasador la sosirea sa de la Moscova, pe aeroportul Charles-de-Gaulle, la 17:10 GMT. Dobrinia, care poarta acest nume pentru a-l omagia pe legendarul cavaler medieval rus Dobrinia Nikitici, fusese remis in 7 decembrie, la Moscova, ambasadorului Frantei in Rusia, Jean-Mauruce Ripert, in cadrul unei ceremonii.

Dar animalul a trebuit sa ramana in Rusia mai multe saptamani pentru a fi supus controalelor veterinare si unei carantine. Diesel, o catea de sapte ani, fusese ucisa in 18 noiembrie in asaltul unui apartament din cartierul Saint-Denis din nordul Parisului, in care se baricadasera trei jihadisti.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE