Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cazul violatorilor din Vaslui. Prefectul va avea o întâlnire cu reprezentanţii structurilor MAI

Postat la: 22.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Prefectul județului Vaslui, Andrei Puică, a declarat, miercuri, că va avea o întâlnire cu reprezentanții tuturor structurilor din cadrul MAI pentru a discuta despre necesitatea acţiunilor care trebuie întreprinse pentru evitarea unor situații precum cea a violului din Vaslui. Puică a ţinut să precizeze că, în ciuda eforturilor depuse, fenomenul este „greu de controlat".

''Am avut o discuție cu domnul Mihai Carp, inspectorul șef al Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui, care mi-a spus că în aces caz, Poliția și-a făcut datoria, rămânând acum ca justiția să-și facă treaba. Am înțeles că au fost organizate permanent acțiuni de prevenire. Vom vedea ce putem face pentru ca pe viitor astfel de fapte să fie mai puține. Oricum, fenomenul este greu de controlat. De exemplu, în acest caz vorbim despre o tânără care a urcat în mașina unui cunoscut, care a promis că o duce acasă. Eventual, o să ne orientăm la campanii prin care să-i orientăm pe tineri cu privire la mijloacele de transport pe care le folosesc, să evite autostopul", a precizat prefectul județului Vaslui, Andrei Puică, pentru Agerpres.

Reacţia prefectului de Vaslui vine după ce şapte tineri care au violat o fată sunt cercetaţi în prezent sub control judiciar. Mai multe persoane fizice dar și reprezentanții unor asociații vor participa, pe 14 august, la un nou termen în acest proces de viol pentru a o susține pe tânără. Imediat după plasarea sub control judiciar a celor şapte tineri acuzați de viol a fost lansată o petiție on-line, care a adunat în câteva zile 150.000 de semnături. Prin acest document se cere arestarea preventivă a violatorilor.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE