Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ce a decis Iohannis privind cererea de grațiere a Monicăi Iacob Ridzi

Postat la: 02.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Cererea de grațiere a Monicăi Iacob Ridzi a fost depusă la Palatul Cotroceni de soțul fostului ministru, Tiberiu Ridzi pe data de 28 mai. Administrația prezidențială a anunțat că a transmis-o Ministerului Justiției pentru avizul consultativ și așteaptă un răspuns de la aceștia.

Fostul ministru al Tineretului și Sportului Monica Iacob Ridzi a formulat o cerere de graţiere, iar documentul a fost depus la Cotroceni de soţul acesteia, Tiberiu Ridzi, primarul municipiului Petroşani, pe 28 mai.
Într-un răspuns pentru România TV, Administraţia Prezidenţială a comunicat decizia luată până în acest moment cu privire la cererea de graţiere. Astfel, documentul a fost trimis la Ministerul Justiţiei, pentru avizul consultativ.
Fostul ministru suferă de numeroase afecţiuni medicale, printre care trombofilie şi leuconeutropenie. Mai mult, aceasta are doi copii mici: o fetiţă de 1 an şi 7 luni şi un băiat de 5 ani.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE