Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ce afirma Klaus Iohannis despre criza refugiaților

Postat la: 16.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Criza refugiaților a cuprins întregul continent. Klaus Iohannis a spus că împreună cu CSAT va conveni asupra paşilor pe care România trebuie să-i facă. În timp ce ungurii ridică garduri la granițe, Iohannis anunță că situația refugiaților nu se poate rezolva decât prin dialog deschis.

"În CSAT vom conveni asupra paşilor pe care România trebuie să-i facă în continuare", a declarat azi Iohannis. Acesta a adăugat: "Nu vorbim despre locuri de cazare, ci despre oameni, despre integrarea lor în societate, despre educaţie, despre locuri de muncă pe termen lung. Nu cred că între parteneri lucrurile se rezolvă prin impunere".

Iohanis a mai spus: "Suntem pentru solidaritate în interiorul UE, suntem solidari cu statele afectate de această criză. Acţionăm în spiritul respectării drepturilor omului. Trebuie să respingem manifestările radicale şi dă dovedim echilibru şi înţelepciune. Nu cred că această criză poate fi rezolvată printr-o abordare birocratică, matematică, ci printr o decizie consensuală, prin dialog deschis".

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE