Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ce are ceapa cu Guvernul? Ne explica Dacian Ciolos

Postat la: 25.04.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Premierul Dacian Ciolos a scris, pe pagina sa de Facebook, raspunzand comentariului unui cititor, ca "Pentru ceapa de Pericei trebuie in primul rand rabdare, pentru ca natura sa-si faca treaba, după ce omul si-a făcut-o. La guvern e ceva mai complicat, pentru ca se lucrează cu oameni. Cu oameni cu asteptări foarte mari, si mai ales nerăbdători. Dar în ambele cazuri, si pentru ceapă si la guvern, trebuie umilință si modestie."

"Conducerea guvernului nu e acelasi lucru cu cultivarea cepei de Pericei. Sa auzim de bine", ii scrisese premierului un cititor al paginii. Dacian Ciolos s-a nascut la Zalau, in judetul Salaj, insa a copilarit la Pericei, comuna din Salaj de unde este originara mama sa. Pericei, localitate unde locuieste bunicul premierului, despre care Dacian Ciolos a marturisit ca este modelul sau, este renumita pentru cultivarea cepei de catre locuitorii sai.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE