Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ce nuntă fastuoasă a avut Elena Băsescu! 800 de invitaţi şi meniu de fiţe

Postat la: 03.09.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Mezina fostului preşedinte a vrut un eveniment grandios in 2012 la care au participat peste 800 de invitaţi, care au fost trataţi regeşte cu preparate internaţionale, dar şi cu bucate tradiţionale româneşti. Petrecerea Elenei Băsescu şi a lui Bogdan Ionescu s-a ţinut la Palatul Snagov într-un decor de basm.

Traian Băsescu nu s-a uitat la bani atunci când a venit vorba să-i facă toate plăcerile fiicei lui, Elena. Bruneta a avut de ales între două spaţii vecine pentru a organiza nunta de acum patru ani. Este vorba despre o sală închisă din interiorul Palatului Snagov, somptuoasă de altfel, dar cu riscul ca atmosfera să se supraîncălzească, având în vedere şi temperaturile ridicate prognozate de meteorologi la acea perioada, şi un cort amplasat afară, lângă palat.

Atunci, Elena Băsescu a ales cea de-a două variantă, fiind încântată de ideea că invitaţii vor putea respira aer curat, într-o seară de început de septembrie, şi că pot asista la prepararea mâncărurilor pe grătar.

Deşi meniul a fost sofisticat, Elena şi Bogdan s-au gândit bine şi la bugetul invitaţilor. Ei au avut un meniu accesibil, de 74 de euro, în care au fost incluse buşeuri cu surimi, icre de Manciuria, caviar, jambon sau creveţi, parfait de pasăre cu dulceaţă de ceapă roşie şi strugure pe măr copt, gelatină de fazan învelită în mozaic de legume şi simfonie de fructe de mare cu somon fummé.

De aceste delicatese s-au bucurat cei peste 800 de invitaţi care au participat la nunta Elenei cu Bogdan. Tot atunci s-au vehiculat sume colosale cu care mirii au plecat ca dar de nuntă. Din calculele preliminare realizate de o revistă economică reiese că la un dar cu valoare medie de 1.000 de euro, suma adunată de ajunge cu uşurinţă la un milion de euro.

Cu toate că evenimentul a fost unul care a captat întreaga atenţie prin opulenţă, asta nu i-a împiedicat pe Elena şi Bogdan să pună capăt căsniciei. Vineri ( 2 septembrie) la patru ani de la căsătorie, cei doi au anunţat public că s-au separat de comun acord la notar şi deja locuiesc separat. Elena a fost cea care a părăsit apartamentul în care a locuit cu Bogdan, alias Syda, şi s-a mutat în complexul "Stejarii" cu cei doi copii ai cuplului, Sofia Anais şi Traian jr.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE