Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ce propune Mircea Badea despre cazul fetei violate de șapte inși, în Vaslui

Postat la: 22.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Mircea Badea a luat atitudine față de cazul revoltător al fetei violată cu sălbăticie de șapte tineri, în Vaslui. În acest caz, magistrații au decis ca violatorii să rămână în libertate pentru că nu reprezintă un pericol public.

Mircea Badea și-a exprimat indignarea cu privire la decizia luată de magistrați în cazul fetei din Vaslui, care a fost violată de șapte tineri. "Populaţia României e laxă, atitudinea generală e flască, suntem vegetali, suntem reflexivi, suntem interesaţi de (...) emisiuni cu bucătari (...) Asta până când 'hop, a omorât-o pe mama', 'hop, a violat-o pe soră-mea'. 'Păi cum, justiția nu-și face treaba? E inadmisibil!' Păi cum, nu te mai uiți la emisiuni cu bucătari? ", a spus Mircea Badea, marţi seara, la Antena 3.

"Justiţia în România, cu toată dragostea pentru ideea de justiţie, este odioasă. Faptul că s-a întâmplat asta la Vaslui nu este decât un detaliu semnificativ al unui lung şir de porcării care se întâmplă în justiţia din România", a mai spus Mircea Badea. "Am citit când un violator nu mai este considerat pericol public. Deci nu mai este considerat pericol public când își recunoaște fapta. E tare, îmi place mult justiția în care trăim", a mai ținut să precizeze Mircea Badea. Totuși în cazul violului din Vaslui, nu au fost puși în libertate doar cei trei violatori care și-au recunoscut fapta, ci și ceilelați patru care nu au recunoscut, pentru ca aceștia din urmă să nu fie discriminați.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE