Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ce rochie a purtat Carmen Iohannis la deschiderea Festivalului de la Salzburg

Postat la: 26.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Președintele României, Klaus Iohannis, și soţia sa, Carmen Iohannis, au participat la deschiderea oficială a Festivalului de la Salzburg, în calitate de invitaţi de onoare ai Preşedintelui Austriei, Heinz Fischer, şi ai soţiei acestuia, Margit Fischer.

Prima Doamnă a României a purtat o rochie lungă, creată de designerul Eli Lăslean. Președintele Iohannis a avut, astăzi, o întrevedere de lucru cu președintele Austriei, Heinz Fischer.

Cei doi preşedinţi au evidenţiat interesul de intensificare a cooperării pe teme de interes regional, în perspectiva deţinerii succesive de către Austria şi România a preşedinţiei Consiliului UE, în 2019.

Un alt aspect al discuţiilor a vizat dinamizarea colaborării în cadrul Strategiei Uniunii Europene pentru Regiunea Dunării şi în regiunea Balcanilor de Vest, cei doi exprimându-şi "satisfacţia" pentru nivelul "foarte bun" al dialogului între România şi Austria, precum şi dorinţa de consolidare a relaţiei bilaterale.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE