Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ce s-a discutat in sedinta CSAT convocata de Klaus Iohannis in lipsa lui Victor Ponta

Postat la: 30.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Presedintele Klaus Iohannis a convocat joi, la Palatul Cotroceni, o sedinta a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii (CSAT). Printre subiectele aflate pe agenda discutiilor s-au aflat situatia de securitate din regiune, precum si riscurile provocate de defrisarile ilegale, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale.

"Membrii Consiliului au analizat evolutiile de securitate din proximitatea flancului estic al NATO, impactul regional si consecintele pentru Romania ale acestor evolutii, precum si preocuparile mai ample la nivel aliat fata de riscul escaladarii situatiei din proximitatea geografica sudica a Aliantei Nord-Atlantice", informeaza Presedintia.

"De asemenea, in cadrul sedintei Consiliului Suprem de Aparare a Tarii, au fost analizate riscurile si vulnerabilitatile la adresa patrimoniului forestier national, determinate de defrisarile ilegale, cu impact major asupra climatului de afaceri si, implicit, in planul prejudicierii bugetului general consolidat de stat", se mai arata in comunicatul citat.

Sedinta CSAT a fost convocata de seful statului in absenta premierului Victor Ponta, aflat in concediu de odihna. Contactat, acesta a tinut sa precizeze ca nu a fost anuntat de aceasta sedinta. Ponta a fost reprezentat in cadrul reuniunii CSAT de vicepremierul Gabriel Oprea, cel care, de altfel, a fost delegat sa preia atributiile premierului in perioada in care acesta nu se afla in tara. Sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii a inceput joi la ora 14.00 si s-a incheiat dupa o ora.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE