Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ce s-a intamplat in Olanda cu Andrei Găluț, solistul Goodbye to Gravity, aflat in stare grava

Postat la: 07.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Solistul trupei Goodbye to Gravity, aflat în stare gravă după incendiul din clubul Colectiv, se află printre pacienții transportați în Olanda, noaptea trecută. Arădeanul a supravieţuit transportului cu avionul şi a intrat direct în sala de operaţie a spitalului din Beverwijk, o clinică specializată în tratarea pacienţilor cu arsuri. Alături de Andrei, în avionul spre Olanda, s-a aflat şi prietena lui, Mădălina.

La fel ca alţi peste 100 de tineri surprinşi de flăcări în clubul Colectiv, solistul trupei Goodbye to Gravity se luptă cu rănile şi arsurile profunde. Şi nu cele care îi acoperă 45 % din corp sunt problema cea mai mare, ci cele interne. Surse din rândul medicilor ne-au declarat că întreg aparatul respirator i-a fost grav afectat, la fel şi corzile vocale. În momentul acesta, specialiştii susţin că şansele să mai poată cânta vreodată sunt nule.
6 persoane au murit sâmbătă

Încă 6 persoane rănite în incendiul de la Colectiv au murit sâmbătă dimineața, la Spitalul de Arși, la Universitar, la Floreasca și la Rotterdam (doi dintre răniții transportați în Olanda). Numărul victimelor a ajuns astfel la 38.
Cel mai dramatic caz din ultimii ani din România

Un incendiu puternic a izbucnit, vineri seară, în jurul orei 23, în clubul Colectiv din Capitală. Bilanțul provizoriu este unul terifiant: 38 persoane decedate și alte 146 au suferit arsuri grave. Răniții au fost transportați la mai multe spitale din Capitală. Zeci de ambulanțe și echipaje SMURD și toate autospecialele ISU București-Ilfov au acordat ajutor la fața locului.

Incendiul ar fi izbucnit de la materialele pirotehnice pregătite pentru show. Flăcările de la artificii au cuprins un stâlp din club şi s-au extins cu repeziciune de la buretele care antifona încăperea, din cauza spaţiului mic şi a materialelor din jurul scenei. Tavanul s-ar fi prăbuşit peste tinerii aflaţi în club.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE