Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ce se va intampla, mai exact, in septembrie 2015

Postat la: 09.08.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Internetul este plin de previziuni apocaliptice pentru septembrie 2015. Daca sfarsitul lumii n-a venit in 21 decembrie 2012, conform calendarului mayas, dar si a altor previziuni legare de contractarea timpului si de frecventa Schumann (a Pământului - cea responsabila de perceptia accelerarii timpului), atunci, "clarvazatorii" de pe net, au mutat Apocalipsa in septembrie 2015.

Nici Nibiru n-a venit, asa cum se anunta, celebra planeta a Zeilor sumerieni, a replilienilor care ar fi facut in laboratoare rasa umana. Povestea cu Nibiru s-a cam racit, asa ca a fost inventata, sau nu, o alta. Johnatan Cahn este "vinovat" de o noua interpretare a Bibliei. El a descoperit ca intotdeauna, in decursul timpului, dupa sapte ani buni, urmeaza cei sapte ani rai, iar limita dintre ei este marcata de "schimbare", de asa numita Shemitah. In acest an "la intorsatura" este vorba de o "pedeapsa" data de Dumnezeu. Alternanta perioadelor de sapte ani este data de pilda celor sapte vaci albe si grase si a celor sapte negre si slabe.

Cahn a transpus aceasta teorie in timp si a observat aceasta alternanta in traseul Omenirii, nu numai din punct material (crize majore, alternate cu perioade de prosperitate), dat si razboaie, prabusiri de civilizatii si imperii. De fiecare data aceasta Shemitah a actionat. Pentru aceasta demonstratie, redam lai jos un video de pe Youtube:

Cahn este convins ca in septembrie 2015 se va intampla o noua Shemitah, cand Dumnezeu va pedepsi omenirea. Mai mult, aceasta Shemitah este suprapusa peste cele Patru luni insangerate. Acestea au inceput in 2014 si se termina in septembrie 2015. Este vorba despre patru eclipse de luna care coincid cu sarbatori biblice ale evreilor, mai mult, la mijlocul acestor luni insangerate (dupa doua din ele) a avut loc o eclipsa de soare, ceea ce iarasi ar reprezenta un semn biblic. Aceste luni insangerate (de cate patru la numar) nu se vor mai intampla niciodata in viitor, iar in trecut au mai avut loc de doua ori. La reinfiintarea statului Israel si la razboiul de zece zile pentru independenta Israelului. Ca atare, Dumnezeu "a pus semne in Soare, luna si in stele", cum zice Biblia pentru ca oamenii sa ia aminte. Mai jos, un film despre cele patru luni insangerate, numite si Tetrade:

Alte terorii pentru septembrie 2015 sunt explicate de mai multi asa zis profeti ai internetului, ba ca un asteroid va lovi Terra, ba ca se va naste o noua criza financiara mondiala si banul va disparea, ba ca apare Antihristul, ca ca se va intoarce Iisus. Cert este ca NASA a anuntat, citata de Russia Today ca un asteroid de aproape jumatate de km in diametru va trece in septembrie foarte aproape de Pamant si este posibil ca in anumite conditii, traseul acestuia sa fie deviat si sa se prabuseasca in Oceanul Atlantic. Daca stirea RT este adevarata este posibil ca acest incident sa fie unul deosebit de grav pentru rasa umana. Mai jos un video referitor la stirea Russia Today si NASA:

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE