Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ce spune Andreea Esca despre o posibilă demitere de la PRO TV: Nu știu cine are interes să facă glume nesărate

Postat la: 04.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Andreea Esca este fără îndoială cea mai cunoscut prezentatoare de știri din România, cu o experiență de 20 de ani la pupitrul "știrilor PRO TV" de la ora 19.00. Totuși, în ultimele zile circulă tot mai multe zvonuri despre o posibilă demitere a sa, mai ales că pentru prima dată, audiențele buletinului ei de știri au scăzut.

Chestionată de aceeași sursă în legătură cu afirmațiile lui Cărmăzan, Esca a ales să dea un răspuns prin care își „perie" noii șefi de la PRO TV, despre care afirmă că sunt „oameni foarte ok":
Este o bârfă care a apărut de vreo două-trei zile, pornită de la cu totul altceva. N-are nicio legătură cu adevărul. Nu știu cine are interes să facă glume nesărate, deci nu știu ce să spun mai mult. Oamenii aceștia (noii șefi - N.R.) sunt foarte în regulă, foarte, foarte OK, deci nu are nicio legătură cu adevărul. Am contract pe termen nedeterminat, deci nu se pune problema, chiar nu se pune absolut deloc, ce să spun...", a spus Esca potrivi reportervirtual.ro.

Reamintim că surse din interiorul PRO TV au declarat că Andreea Esca ar putea fi demisă. Decizia șefilor din Pache Protopopescu ar veni după ce ratingul edițiilor prezentate de Oana Andoni ar fi fost peste cel al Andreei Esca în ultimele zile. 

Cea mai longevivă prezentatoare de știri de la un post național, Andreea Esca a fost plecată câteva zile la Cannes pentru a transmite în direct de la festivalul de pe coasta de Azur. Audiențele știrilor de la ora 19.00, cât a fost plecată aceasta au fost peste medie, ceea ce le-ar da de gândit șefilor.

Potrivit unor surse citate de National.ro. media ratingul Știrilor Pro TV a fost unul mult mai bun cu Oana Andoni (care până acum presta doar în week-end) decât cu Andreea Esca plecată să transmită de la Festivalul de la Cannes.

O decizie a boss-ului CME în România, Alexandras Cesnavicius, este așteptată în curând mai susțin sursele citate care remarcă și faptul că Andreea Esca e ultima membră a fostei conduceri a PRO TV din vremea lui Adrian Sârbu

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE