Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ce va face Radu Mazăre în prima zi de libertate

Postat la: 25.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

După două luni state în arest preventiv, Radu Mazăre a fost eliberat și plasat de magistrați sub control judiciar. Întrebat de jurnaliști ce va face în primele zile libere, fostul edil al Constanței a declarat că va merge pe plajă și va sta mai mult pe mare. 

Mazăre a precizat, din nou, că nu va da nici petrecere şi că pe durata celor 60 de zile ale controlului judiciar va sta pe mare. Mazăre a dezvăluit care a fost primul lucru pe care l-a făcut după ce a ieşit din arest. "Am sunat-o pe mama. Nu voi da nicio petrecere, prefer să stau pe mare. Vreau doar să stau pe mare să mă liniștesc, nu mă mai interesează politica", a spus Mazăre. De asemenea, fostul prima al Constanţei a spus că a venit la ICCJ cu pantalonii pe care i-a avut în arest.

Radu Mazăre a părăsit aseară arestul, însă a petrecut noaptea în București, deoarece joi dimineaţă s-a prezentat, din nou, în fața magistraților de la Înalta Curte, unde se judecă cererea DNA de prelungire a arestului preventiv. Probabil magistrații vor lua act că solicitarea DNA nu mai are obiect, ținând cont de decizia de miercuri, privind eliberarea sub control judiciar.

 

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE