Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cei de la Samsung au ajuns la nebunie. Vor sa scoata un telefon de nu s-a mai vazut

Postat la: 12.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

La vremea cand LG G3 a ajuns pe piață cu al său display cu rezoluție QHD (popular denumită 2K), a reușit să impresioneze atât utilizatorii, cât și presa de specialitate. Oare care vor fi reacțiile când Samsung va lansa un telefon cu display cu rezoluția incredibilă 11K.

Telefoane cu display QHD sunt puține și scumpe, laptopuri la fel, iar TV-urile cu rezoluție 4K sunt multe, dar costă o avere. Chiar avem nevoie de rezoluție 11K în contextul acesta? Celor de la Samsung nu pare să le pese, având în vedere că fac eforturi considerabile pentru a îngrămădi cât mai mulți pixeli pe dispozitivele portabile. Compania colaborează cu alte 13 companii, dar și cu guvernul sud-coreean, care va investi 26,5 milioane de dolari pe parcursul a cinci ani pentru a aduce tehnologia pe piață.

Dacă totul va decurge conform planului, vom vedea astfel de dispozitive în 2018. În afară de crearea display-ului propriu-zis, cei de la Samsung vor trebui să dea de capăt și altor probleme. Un număr mai mare de pixeli per inch ar însemna un consum mai ridicat al bateriei și nevoia de a folosi un procesor grafic mult mai performant. Pe lângă asta, degeaba sunt display-urile de rezoluții mari, având în vedere că aplicațiile nu știu să ruleze decât la HD sau full HD, imaginile fiind mărite forțat, lucru care duce la o afișare proastă a informațiilor.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE