Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cele mai periculoase state din Europa si din lume: Harta riscului de atentat

Postat la: 02.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

In contextul recentelor atacuri teroriste, tarile europene si-au revizuit nivelul de alerta. Riscul de atentate teroriste este cel mai mare in aceasta perioada in Spania, Franta si Turcia.

Pe o scara de 1 la 4, Romania are un nivel de alerta situat la 2, la fel ca Serbia, Bulgaria, Austria si Slovacia, arata The Independent, care publica o harta cu nivelul alertei teroriste de pe continent.

Mai periculos, cu un nivel al alertei teroriste situat la 3, e in Suedia, Germania, Italia, Marea Britanie, Ucraina si Olanda. In Rusia, la fel ca in Spania, Franta si Turcia, alerta este maxima.

In afara continentului, risc maxim de atentat terorist este si in Liban, Egipt, Australia, Thailanda si Tunisia, acolo unde zilele trecute au fost ucise aproape 40 de persoane.

In afara atentatelor teroriste, in anumite zone riscul de rapiri este mare. Turistii sunt sfatuiti sa evite anumite parti din Israel, mai ales de-a lungul granitei cu Libanul si langa granita cu Siria, unde pot avea loc atacuri. De asemenea, cei care calatoresc in Turcia sunt sfatuiti sa nu se apropie de granita cu Siria.

 


Foto: Foreign & Commonwealth office

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE