Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Celebrul criminalist Tudorel Butoi: "Se vor lua 100 de ani de inchisoare pentru tragedia din Colectiv"

Postat la: 02.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Psihologul criminalist Tudorel Butoi a estimat că cei care se fac vinovaţi de tragedia din clubul Colectiv vor primi, cumulat, 100 de ani de închisoare. Butoi, criminalist cu aproape 40 de ani de experienţă, este si "tatal" detectorului de minciuni din România.

"Aici, fără a mă antepronunța, 100 de ani de închisoare se vor lua. Cu toții, laolaltă. Este o infracțiune care s-a săvârșit din culpă, fără îndoială, făptuitorii nu au intenționat să facă acest lucru, se prezumă. Dar cei implicați puteau și trebuiau să prevină. Acest lucru este speculat în legi, legat de securizarea acestor stabilimente, și se va cerceta pas cu pas dacă acestea au fost respectate. Ancheta va fi lungă, grea, vor fi interogatorii, confruntări, reconstituiri, experimente. Să așteptăm cu încredere că se va descoperi adevărul", a declarat Tudorel Butoi.

30 de oameni au murit şi alţi aproape 150 sunt internaţi în spitale, în urma incendiului care a avut loc în clubul Colectiv vineri, 30 octombrie. Numărul celor decedaţi s-ar putea dubla în următoarele zile, crede Raed Arafat, deoarere starea unora dintre răniţi este extrem de gravă. Tinerii care au murit sau au fost răniţi în incendiul din clubul Colectiv sunt victimele unor erori de neiertat, care, din nefericire, nu au fost observate de autorităţi la ultima inspecţie. Probabil, mai potrivită decât starea de şoc ar fi acum, pentru noi toţi, starea de furie. De ce? Tragedia a fost declanşată de o combinaţie nefastă şi inadmisibilă de zgârcenie şi de prostie.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE