Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cezar Avrămuță, samuraiul dac care ținea greva foamei la CSM, a fost internat la Spitalul 9

Postat la: 15.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Stegarul dac, Cezar Avrămuță, cel care anunțase în urmă cu o săptămână că a intrat în greva foamei cerând demisia Liviei Stanciu, președintele ÎCCJ, a fost internat la Spitalul Obregia, acolo unde a fost dus, vineri, de către polițiști.

"Vineri, in jurul orei 18,30, a fost adus in camera de garda pacientul Cezar Avramuta, de salvare si de politie. Echipajul de la salvare a notat si a precizat medicului de garda ca pacientul ar fi amenintat cu sinuciderea. De asemenea, au spus ca era agitat, exista procesul verbal al politiei si documentele de la salvare care atesta aceste lucruri. Medicul de garda a respectat prevederile legii 487 din 2002 reevaluata, pacientul fiind internat in concordanta cu prevederile acesteo legi. Legea prevede ca, in cazul in care medicul constata si i se spune ca un om are intentia de a a-si face lui rau sau celor din jur - in cazul acestui pacient s-a spus de catre martori ca era sa ar fi vrut sa se sinucida urcandu-se pe televiziune - medicul declanseaza internarea", a spus dr. Adela Magdalena Ciobanu, directorul spitalului.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE