Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












CFR Marfă își mută sediul ca să scape de monitorizarea Ministerului Transporturilor

Postat la: 06.09.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Mihut Craciun, managerul general impus de catre premierul Dacian Ciolos la CFR Marfa, a mai pregatit inca o mutare surprinzatoare pentru angajatii companiei, dar tentanta pentru el.

Acesta a decis ca incepand cu 1 octombrie 2016 sa mute sediul companiei din Palatul CFR in blocul de interventii detinut de CFR Marfa pe strada Turda, nr. 98, din Capitala unde sunt cazati o multime de directori si consilieri din Ministerul Transporturilor. Mihut Craciun isi justifica mutare prin faptul ca in blocul de stradaTurda nu plateste chirie fiind proprietatea CFR Marfa, dar in realitate, scopul mutarii este cu totul altul.

Practic, directorul adus de Ciolos de la o fabrica de ciocolata vrea sa scape de monitorizarea celor din Ministerul Transporturilor ca sa-si faca jocurile in voie si, totodata, sa mai scoata din caseria companiei ceva bani pentru mutare si dotare, ca doar protejata lui - Violeta Ionescu -, se pricepe cel mai bine la asa ceva. In plus, Craciun ii poate controla mult mai usor pe cei din Ministerul Transporturilor care sunt cazati in blocul de pe strada Turda.

I.T.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE