Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Chef de pomină decontat din bani publici pentru șefii din Ministerul Transporturilor

Postat la: 28.12.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Luni seara, incepand cu orele 18.00, conducerea Ministerului Transporturilor, in frunte cu mnistrul Dan Costescu, dar si o serie de directori din minister si sefii institutiilor aflate sub tutela institutiei vor sarbatori cu lautari si vinuri alese incheierea noul an la restaurantul hotelului Triumf aflat langa sediul central al PSD.

Potrivit informatiilor detinute de ZIUAnews, amfitrionii acestei petreceri sunt Costel Dorin Stefan, inspectorul de stat sef al Inspectoratului de Stat pentru Controlul in Traficul Rutier (ISCTR) si Aurelia Surulescu, sefa Autoritatii Rutiere Romane (ARR). Deja pana acum au confirmat participarea secretarii de stat din Ministerul Transporturilor- Marius Humelnicu, Razvan Cuc si Eugen Ispas, dar si viitorul secretar general al ministerului- Marin Stancu si o serie de directori controversati ca Anisoara Cornila, Petre Neacsa si Adriana Kalapis.

De asemenea, Dorin Stefan a dat dispozitie ca toti sefii celor opt inspectorate teritoriale ale ISCTR sa fie prezenti in aceasta seara la Triumf. Petrecerea va fi decontata din banii institutiiilor pastorite de cei doi amfitrioni, dar si de o serie de invitati speciali ai ISCTR, adica acei patroni ai unor firme de transport care achita lunar rovinieta B.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE