Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Chris de Burgh, marcat de tragedia din clubul Colectiv, transmite un mesaj celor răniţi în incendiu

Postat la: 16.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Chris de Burgh, care va concerta, joi, la Sala Palatului din Bucureşti, spune că a fost marcat de tragedia care a avut loc în clubul Colectiv din Bucureşti, pe 30 octombrie, şi a transmis un mesaj de susţinere morală familiilor victimelor, în care îşi exprimă regretul pentru ceea ce s-a întâmplat.

"Îmi exprim profundul regret pentru pierderile de vieţi omeneşti din tragedia care a avut loc recent în clubul Colectiv din Bucureşti. Le doresc însănătoşire grabnică celor răniţi şi transmit profunda compasiune familiilor care se află acum în doliu", este mesajul transmis de Chris de Burgh, prin intermediul organizatorilor concertului său de la Bucureşti, German Quality Entertainment.

În urma incendiului care a avut loc în clubul Colectiv, pe 30 octombrie, au decedat 26 de persoane, iar în drum spre spital a mai murit o persoană. În 17 zile de la tragedie au decedat alte 29 de persoane, numărul victimelor ajungând, luni, la 56. Alte aproximativ 150 de persoane au fost rănite şi internate în spitale din Capitală, unele fiind transferate în străinătate.

Cântăreţul Chris de Burgh, care a câştigat recunoaşterea internaţională odată cu lansarea piesei "Lady in Red", va susţine un concert joi, de la ora 20.00, la Sala Palatului din Bucureşti. "Don't Pay the Ferryman", "Spaceman", "High On Emotion", "Missing You", "So Beautiful" şi "Spanish Train" sunt doar câteva dintre hiturile pe care artistul le va interpreta în concertul de la Bucureşti.

Preţurile biletelor pentru concertul pe care Chris de Burgh îl va susţine în România diferă în funcţie de categorie: VIP - 500 de lei, categoria I - 300 de lei, categoria a II-a - 250 de lei, categoria a III-a - 200 de lei şi categoria a IV-a - 150 de lei. Acestea sunt disponibile online, pe bilete.ro, eventim.ro, myticket.ro, startickets.ro, bilet.ro, salapalatului.ro, în oficiile Poştei Române şi în magazinele Inmedio semnalizate "bilete.ro", magazinele Germanos şi Diverta, precum şi prin reţeaua Tui Travel şi la Teatrul Naţional.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE