Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cine este Jean Uncheșelu, procurorul care anchetează dosarul lui Ponta și Șova

Postat la: 06.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Numele procurorului Jean Uncheșelu, procurorul DNA care anchetează cazul lui Dan Șova și de, vineri, pe al lui Victor Ponta a fost menționat chiar de prim-ministru, atunci când a intrat în sediul DNA, dar și când a ieșit.

Jean Uncheșelu este unul dintre procurorii tineri din DNA, care a ajuns în instituția condusă de Koveși abia în urmă cu un an, fiind numit în funcție de președintele Traian Băsescu. Acesta a ajuns la București de la Craiova, acolo unde a fost procuror în cadru Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova. Uncheșelu nu s-a făcut remarcat prin mare lucru pe plan local, ocupându-se în general de dosare mărunte.

Singurul dosar mai răsunător a fost cel în urma căruia procurorul lui Ponta a dus la condamnarea colegului său de birou, Dragoș Cristian Cerăceanu, care a dezvăluit unei inculpate informații dintr-un dosar condus de Uncheșelu, în schimbul unor favoruri sexuale.

Procurorul doljean a ajuns la DNA în 2014, când CSM a aprobat detaşarea de la Parchetul Judecătoriei Craiova, iar numirea sa a fost făcută de fostul președinte Traian Băsescu.

Potrivit declarației de avere, Uncheșelu are un apartament în Craiova, achiziționat printr-un credit de 66.000 de euro de la Unicredit și un Peugeot 207.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE