Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cioloș a demis-o pe Simona Man de la Ministerul Agriculturii

Postat la: 29.04.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Premierul Dacian Cioloş a eliberat-o din funcţia de secretar de stat la Ministerul Agriculturii pe fosta preşedintă a PP-DD, Simona Allice Man. În urma acestei decizii, Simona Man a transmis, prin intermediul unui comunicat de presă, că „a fost o perioadă plină de satisfacții personale și împliniri profesionale".

„Astăzi mi-am încheiat mandatul de secretar de stat la Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale. A fost o perioadă plină de satisfacții personale și împliniri profesionale. Am avut ocazia să lucrez cu mulți oameni valoroși de la care am avut de învățat și de la care am acumulat experiență. Îmi doresc să folosesc aceste cunoștințe pentru a dezvolta proiecte pentru cetățeni, însă actualul context cere un transfer din ce în ce mai profund dinspre zona politică spre zona tehnocrată. Totodată, consider că politica trebuie făcută de politicieni, iar alegerile parlamentare de anul acesta vor însemna o reașezare a scenei politice.

Doresc să asigur pe toată lumea că și din afara spațiului Executiv voi fi în continuare preocupată de problemele ce țin de domeniul agriculturii și dezvoltării rurale. Voi urmări cu atenție evoluția proiectelor la care am lucrat împreună cu colegii mei din minister și mă voi asigura că ele vor fi duse la bun sfârșit. Mandatul pe care îl închei lasă în urmă împlinire și sunt mândră că am colaborat la proiecte esențiale pentru ceea ce a fost este dar si pentru viitorul agriculturii românești. Am depus tot efortul pentru ca Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură să efectueze plățile mai devreme decât era stabilită data limită. Am făcut parte din Comitetul interministerial pentru Afaceri Europene, care avea un format de mini-ședință de guvern.

Secretarii de stat care au participat la acest Comitet se bucurau de putere de decizie, iar eu am încercat întotdeauna să protej obiectivele Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale. De asemenea, m-am implicat și în Comitetul interministerial pentru controlul consumului de tutun și am luptat atât pentru sănătatea cetățenilor cat si pentru a fi respectate interesele Ministerului pe care îl reprezentam. Unul dintre obiectivele Ministerului Agriculturii, și totodată un obiectiv pe care mi l-am asumat personal, a fost acela de a crește absorbția fondurilor europene. Întotdeauna am încercat să ajut agențiile din subordinea Ministerului să găsească fonduri ca să-și atingă obiectivele", a transmis Simona Man.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE