Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cioloș susține apelul celor 60 de foști campioni olimpici și mondiali pentru salvarea sportului românesc

Postat la: 04.11.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Premierul Dacian Cioloș a discutat joi cu mai mulți foști campioni mondiali și olimpici despre măsurile ce trebuie luate pentru salvarea sportului românesc.

„Foștii campioni ai sportului românesc mi-au prezentat azi mai multe propuneri pentru a aduce copiii mai aproape de educația fizică, cel mai bun tratament preventiv pentru sănătate fizică, morală, socială, dar și sămânța ambiției și spiritului competițional. Mi-au atras atenția că este nevoie de o campanie amplă de informare a părinților și medicilor pentru a stopa practica scutirilor medicale dacă ne dorim copii sănătoși. Marii campioni mi-au vorbit și despre nevoia revenirii la campionatele sportive în școli pentru a avea o bază mai mare de selecție a viitorilor campioni. Am primit propuneri clare de la acești oameni care au adus glorie țării, oameni pe care îi respect fără rest și care mi-au vorbit fără ocolișuri despre prăpastia pe care ei o văd dacă nu facem ceva pentru salvarea sportului românesc. M-a impresionat faptul că foștii mari campioni se gândesc și susțin viitorul României, nu cu măsuri luate de azi pe mâine, ci cu propuneri pe termen lung, pentru o societate sănătoasă și o țară valoroasă sportiv", a scris Cioloș pe contul său de Facebook.

La întâlnirea care a avut loc la Palatul Victoria au fost prezenți Ivan Patzaichin, Ana Pascu, Ilie Năstase, Elisabeta Lipă, Andreea Răducan, Cristian Gațu, Carol Corbu, Pierre de Hillerin și Tudor Bompa. Trebuie precizat ca in urma cu vreo doua trei saptamanii, 60 de fosti campioni olimpici si mondiali au lansat catre presedinte Klaus Iohannis, premierul Dacian Ciolos, conducerea Parlamentului si liderilor celor mai mari partide politice din Romania un apel pentru salvarea sportului romanesc.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE