Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ciuvică: Vom contesta decizia de neplagiat în cazul Kovesi

Postat la: 08.12.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Mugur Ciuvică spune că decizia de neplagiat în cazul procurorului şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, este o ruşine şi că o va contesta. "Mi-e ruşine de ruşinea lor", a comentat Ciuvică. Grupul de Investigaţii Politice (GIP), un ONG condus de Mugur Ciuvică, s-a aflat la originea acuzaţiilor de plagiat în cazul Kovesi.

Ciuvică a precizat că a repostat pe pagina de Facebook a GIP teza de doctorat a şefei DNA, astfel încât "oricine de pe lumea asta poate să ia toată lucrarea şi să caute pe Google anumite paragrafe şi le găsescă acolo ca plagiate". "Următorul pas este să facem o contestaţia la CNATDCU. Dacă îşi vor păstra aberaţia de decizie vom caută posibilităţi, înţeleg că există, ne consultăm şi cu avocaţii, să atacăm asta în instanţă, în contencions administrativ", a mai spus Ciuvică.

Consiliul Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor şi Certificatelor Universitare (CNATDCU) a stabilit joi că Laura Codruța Kovesi nu a plagiat în lucrarea de doctorat. Decizia a fost luată cu 35 de voturi ''pentru'' și o abținere.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE