Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Incendiul din Club Colectiv. Șansa unei adolescente, prezente la concert: "Mi s-a făcut rău şi am ieșit din club. Imediat am observat flăcările"

Postat la: 01.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: rovents.ro

După fiecare dezastru, se nasc povești de viață. Dacă unii au avut neșansa să se afle la locul nepotrivit, alții au scăpat doar datorită sorții sau ajutorului divin. O fată originară din secuime a povestit pentru publicația "Magyar Nemzet" că a ieșit din Club Colectiv cu doar câteva minute înainte de incendiul care a avut lov vineri seară, în clubul bucureștean.

"Concertul a început cu o întârziere de o oră, în loc de 9, la 10. (...). Noi ne aflam în colţul cel mai îndepărtat de la ieşire. La jumătate de oră de când a început concertul, mi s-a făcut rău şi l-am rugat pe prietenul meu să mă conducă la aer. Când am ajuns la ieşire, am observat că oamenii încep să alerge afară din club, iar imediat după asta am observat flăcările şi fumul dens. Ieşeau oameni cu haine arse. Am întâlnit şi o persoană care ne-a întrebat pe noi cât de arsă îi este faţa", a relatat adolescenta, al cărui nume nu a dorit să și-l divulge deoarece părinții ei nu știau că a asistat la concert.

27 de oameni au murit, iar alți 146 au fost răniţi în urma incendiului din Club Colectiv.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE