Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Colectiv. Bilanţul a crescut la 44 de morţi

Postat la: 08.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un alt rănit în incendiul din clubul ''Colectiv'' a murit sâmbătă seara, în jurul orei 23,00, la Spitalul de Arşi din Capitală, a declarat, duminică. Sâmbătă au murit la Spitalul de Arşi patru răniţi în incendiul de la ''Colectiv''.

Doi răniţi în tragedia de la Colectiv au murit duminică dimineaţă. Cei doi erau la Spitalul Floreasca, un bărbat şi o femeie. "Avem confirmate încă două decese. Am vorbit cu profesorul Lascăr, de la spitalul Floreasca şi mi-a confirmat că cetăţeanul turc, operat de o echipă de medici veniţi special din Turcia, a decedat în această dimineaţă, în ciuda eforturilor de a-l salva. De asemenea, este vorba şi de o tânără care a decedat în această dimineaţă. Ambii pacienţi erau în stare critică. În acest moment vorbim despre 43 de persoane decedate.", a transmis reporterul Antena 3.

Potrivit acestuia, la Spitalul Floreasca mai sunt internaţi doi pacienţi în stare critică, precum şi alţi pacienţi în stare gravă. Ioan Lascăr a explicat că gravitatea cazurilor este dată în special de arsurile de căi aeriene şi de substanţele toxice inhalate în incendiul din Colectiv. "La noi, au sosit 56 de răniţi, în noaptea accidentului, am oprit 14, în starea cea mai gravă, restul fiind distribuiţi la celelalte spitale", a mai arătat Lascăr. În cursul zilei de sâmbătă, nouă persoane rănite în incendiul din Colectiv au decedat, şapte la spitale din Bucureşti, iar două, în Olanda.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE