Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Colonel detasat la Guvern, prins cand lua 30.000 de euro spaga

Postat la: 15.12.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Stefan Enache, militar detasat in cadrul Secretariatului General al Guvernului, a fost retinut de procurorii militari din cadrul DNA dupa ce a fost prins in flagrant luand mita de 30.000 de euro.

Pe 8 decembrie, Stefan Enache, colonel in cadrul U.M. 02999, detasat la Secretariatul General al Guvernului, a pretins de la o persoana o suma de peste 10.000 euro, se arata intr-un comunicat DNA. Enache a promis ca va interveni pe langa directorul Regiei Autonome - Administratia Patrimoniului Protocolului de Stat, asupra caruia a dat asigurari ca are influenta, pentru ca acesta din urma sa le asigure celor doi adjudecarea, la o licitatie, a unui imobil din Bucuresti, la un pret mult subevaluat.

Imobilul astfel achizitionat urma sa fie valorificat ulterior, iar profitul sa fie impartit intre Enache si persoana de la care a cerut mita. In acelasi context, pe 14 decembrie 2015, Stefan Enache "a primit efectiv suma de 30.000 euro, de la un intermediar, indicat pentru a asigura achizitionarea a doua imobile, ocazie cu care s-a procedat la constatarea infractiunii flagrante", arata sursa citata.

Militarului i s-au adus la cunostinta calitatea procesuala si acuzatiile, in conformitate cu prevederile art. 309 Cod de procedura penala, urmand sa fie prezentat la data de 15 decembrie 2015, Tribunalului Militar Bucuresti, cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE