Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Concubina lui Ioan Niculae, audiată la DNA

Postat la: 23.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Concubina lui Ioan Niculae, Nicoleta Tomcea va fi audiată, joi, la Direcția Naționale Anticorupție, informează surse judiciare. În cursul zilei de joi, procurorii anticorupție au percheziționat casele omului de afaceri Ioan Niculae și la sediile firmei INTERAGRO, într-un dosar de fraude financiare de milioane de euro. Fraudele din acest dosar ar fi fost comise în perioada 2008 - 2009.

 

În acest dosar, Anchetatorii ridică documente. Acuzațiile principale sunt de evaziune fiscală și spălare de bani. Niculae a fost ajutat de Said Basaklini, supranumit "regele evaziunii fiscale", cu firma LibaRom Agri. Baklini a fost condamnat în dosarul "UCM" Reșița ( prejudiciu 50 de milioane de lei noi) la 7 ani închisoare. Ioan Niculae a fost condamnat definitiv, anul acesta, la doi ani și șase luni închisoare cu executare pentru sponsorizarea nelegală cu 1.000.000 de euro a campaniei lui Mircea Geoană la alegerile prezidențiale din 2009.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE