Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Condamnat la 12 ani după ce şi-a ucis tatăl in chip bestial

Postat la: 22.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Judecat pentru că şi-a ucis tatăl, un tânăr de 30 de ani din Cristineşti a fost condamnat la 12 ani de închisoare, precum şi interzicerea drepturilor civile pentru alţi cinci ani.

Sentinţa dată ieri de judecătorii de la Tribunalul Botoşani nu este definitivă, atât Dumitru C., cât şi procurorii având posibilitatea să declare apel. În plus, instanţa a dispus prelevarea de probe biologice, în vederea introducerii profilului genetic al acestuia în Sistemul Naţional de Date Genetice Judiciare.

Crima, spun anchetatorii, a avut loc în a doua jumătate a lunii martie, când Viorel şi Dumitru C., de 56 şi respectiv 29 de ani la momentul respectiv, s-au cinstit pe unde au apucat. Era ceva normal pentru tată şi fiu, însă de data aceasta alcoolul le-a întunecat minţile. Un cuvânt nepotrivit a încins spiritele, iar după o ceartă scurtă, cei doi, care locuiau împreună, s-au luat la bătaie. Ulterior, tânărul a pus mâna pe un cuţit şi şi-a înjunghiat tatăl care fugise de furia fiului, dar nu a apucat să ajungă decât până în drum. Prăbuşit într-o baltă de sânge, Viorel C. a murit în scurt timp, fiind găsit de nişte săteni care au sunat la 112.

Dumitru C. a fost ridicat de poliţişti şi adus la Botoşani, pentru audieri. Interogat de procurori, tânărul a susţinut că de fapt tatăl său l-ar fi atacat cu cuţitul şi el nu ar fi făcut altceva decât să se apere.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE