Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Conducerea Ministerului Transporturilor, în frunte cu Dragoş Titea, îşi bate joc de sindicaliştii de la ROMATSA

Postat la: 14.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Controlorii de trafic aerian au anuntat ca vor intra miercuri in greva de avertisment, timp de doua ore, dupa ce negocierile de luni cu conducerea Romatsa, in frunte cu directorul general Ion Aurel Stanciu, in prezenta secretarului de stat in Ministerul Transporturilor, Dragos Titea, au esuat.

„Am avut astazi (nr.ieri) o intalnire la ROMATSA, nu stiu cum sa spun daca a fost conciliere, mediere... Cel mai important este ca nu s-a rezolvat niciuna dintre cele 14 revendicari ale noastre. Nu am stiut absolut nimic (despre intalnire ¬ n. r.). Am aflat de la presa ca domnul Titea a intrat in ROMATSA la ora 10,00. Din pacate, ca si pana acum, in prezenta domnului ministru, domnul director general face afirmatii ca este de acord cu toate cele 14 puncte, asa cum a spus si in fata presei. Ok, haideti sa stingem punctul 1. A, pai aici nu sunt de acord. Punctul 2. Nu, pai aici nu pot face chestia asta. La punctul 5, nici aici nu sunt de acord. Absolut nimic. Niciunul dintre cele 14 puncte nu s-au rezolvat", a declarat Radu Tudorache, controlor de trafic aerian la Romatsa, liderul Sindicatului Controlorilor de Trafic Aerian si purtator de cuvant.

Insa, ceea ce este strigator la cer, vis a vis de modul cum trateaza conducerea Mnisterului Transporturilor problemele controlorilor de trafic este faptul ca secretarul de stat Dragos Titea a fost desemnat sa negocieze cu sindicalistii si cu cei conducerea ROMATSA. Cum sa negocieze Dragos Titea cu cei din conducerea ROMATSA problemele sindicalistilor cand el este director juridic la ROMATSA, pus pe criterii politice si nicidecum profesionale, iar postul sau este acum blocat pentru ca este secretar de stat. Mai mult, el, in 2013, a incasat de la ROMATSA 321.846 de lei, adica 26.820 de lei pe luna, reprezentand circa 6.000 de euro.

Tot Dragos Titea este cel care saptamana trecuta s-a deplasat la mare la o actiune a conducerii ROMATSA cu un elicopter al Scolii Superioare de Aviatie Civila din subordinea Ministerului Transporturilor impreuna cu sefa lui cabinet- Alexandra Florea si fiul sau. Pe documentul care aproba accesul pe platforma aeroportului Baneasa, sefa de cabinet si baiatul lui Titea au fost insa trecuti drept piloti care efectueaza un zbor de instructie. Insa, initial Dragos Titea a mintit declarand pentru ZIUAnews ca „Eu am venit la Constanta la actiunea celor de la ROMATSA cu masina si nu cu elicopterul, Nu este adevarat".

Ulterior, a recunoscut ca zburat cu elicopterul, dar amenintand voalat pe cei de la Aeroportul Baneasa: "Ceea ce pot sa va spun e ca zborul a fost perfect legal si este un zbor platit. Mai departe, din punctul meu de vedere, acele hartii care se plimba sunt false. Acolo este o alta problema, iar organele statului isi vor face datoria. Acea hartie nu stiu cum a ajuns sa plece de acolo, nu stiu de ce s-a scris lucrul acela pe ea." Nu cumva secretarul de stat a zburat cu elicopter impreuna cu suita sa de la cabinet si fiul sau, iar masina de serviciu a venit si ea la Constanta ca sa se poata deplasa Dragos Titea catre plaja si restaurant?

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE