Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Copil de 12 ani s-a aruncat de la etaj pentru că a fost certat de tatăl său că a luat o notă mică

Postat la: 04.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un băiat în vârstă de 12 ani din Motru, judeţul Gorj, s-a aruncat de la etaj din cauza unei note mici. Copilul a luat această decizie după ce a fost certat de tatăl său, miercuri dimineață. Totul a pornit de la o notă proastă pe care minorul o primise la şcoală. Băiatul a fost certat de tatăl său, în această dimineaţă.

După ce părinții băiatului au plecat de acasă, acesta a rămas nesupraveghiat și s-a aruncat pe geam. Din fericire, câteva copertine i-au atenuat căderea și acesta a scăpat doar cu câteva răni. Minorul a fost transportat la spital și este, în prezent, în afara oricărui pericol. În familia celor care au obţinut o notă proastă nu e motiv de bucurie. Dar nici de plânsete, certuri şi ameninţări. Cei mai mulţi copii se simt oricum vinovaţi şi trec prin momente grele, poate, cei mai sensibili se gândesc chiar la gesturi necugetate. Tu, ca părinte, trebuie să-l susţii necondiţionat, să-l încurajezi, să simtă în tine un sprijin.

În definitiv, poate a fost şi vina ta, că nu te-ai implicat mai mult şi nu te-ai interesat din timp de situaţia lui şcolară. „Spune-i doar că nu a muncit suficient şi că doar munca şi seriozitatea îl vor duce către succes. Dar, acum, faptul e consumat, mergi înainte! Nu sunt de acord să-l închizi în casă toată vara, să renunţi la vacanţă. Are nevoie de o pauză. Dozează-i munca treptat şi amână-ţi promisiunile făcute iniţial către el până când îşi remediază situaţia", te sfătuieşte psihologul Mihaela Vintilă.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE