Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Copil de 3 ani din Mărăşeni salvat în ultima clipă, după ce a căzut într-un puţ adânc de trei metri

Postat la: 03.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un băieţel de trei ani, din localitatea vasluiană Mărăşeni, a ajuns în stare gravă la spital, joi seară, după ce a căzut într-un puţ adânc de aproximativ trei metri. Potrivit reprezentanţilor Serviciului de Ambulanţă (SAJ) Vaslui, copilul se juca în curtea locuinţei când, la un moment dat, a ajuns în puţul în care se scurgeau apele reziduale din casă, capacul din tablă cedând sub greutatea sa.

Astfel, băieţelul a căzut în groapa adâncă de aproximativ trei metri, fiind văzut însă la timp de către mama sa, care s-a aruncat în fosă, reuşind să-l socată afară. Femeia a sunat la numărul de urgenţă 112 şi a solicitat intervenţia unei ambulanţe. "La indicaţia dispecerului de serviciu, mama copilului a început să-i facă acestuia masaj cardiac, astfel încât, în scurt timp, băieţelul a început din nou să respire. Echipajul medical ajuns la intervenţie l-a stabilizat pe copil, ulterior acesta fiind transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui", a declarat medicul Dan Ungureanu, din cadrul SAJ Vaslui. Copilul era conştient în momentul în care a fost transportat la spital. El a rămas în unitatea medicală pentru îngrijiri de specialitate.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE