Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Criminal, domnul Arafat! ISU primea sponsorizări de la firmele pe care le controla

Postat la: 13.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

ISU a primit sponsorizări de la firmele pe care le controla. Informaţia apare în motivarea instanţei în cazul arestării celor doi angajaţi ISU. Potrivit judecătorilor, practica era cunoscută de şefi. Ar fi interesant ce are de spus in acest sens Raed Arafat, un aparator al ISU.

Tribunalul Militar consideră că este greu de imaginat că societăţile care sponsorizează masiv ISU pot fi controlate în mod obiectiv şi, eventual, sancţionate drastic. Astfel a motivat judecătorul militar decizia prin care doi inspectori ISU au fost arestat preventiv (George Matei Petrică) şi, respectiv, plasat în arest la domiciliu (Antonina Radu).

Cei doi au fost acuzaţi de abuz în serviciu legat de controalele făcute în clubul Colectiv, dar nedeclarate superiorilor. Totodată, judecătorul militar a apreciat că este greu de crezut că inspectorii ISU sau o instituţie de stat care beneficiază de sponsorizări din partea unor firme private ar putea să îi sancţioneze drastic pe agenţii comerciali dacă ar găsi nereguli.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE