Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Criminalul care a evadat din Spitalul de Psihiatrie Săpoca a fost găsit mort

Postat la: 18.11.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Criminalul evadat marţi de la Secţia Ojasca a Spitalului de Psihiatrie Săpoca, condamnat pentru omor, a fost găsit mort în spatele unor case de vacanţă din localitatea buzoiană Mierea. Bărbatul avea 53 de ani și era din București.

Marian Trandaf şi-a omorât mama în anul 2007 crăpându-i capul în somn şi tăindu-i apoi gâtul cu un ciocan. La momentul respectiv, în fata anchetatorilor, Trandaf a declarat că a plănuit totul din timp, dar şi că vrea să fie asasin în serie. El le-a mai spus anchetatorilor că a auzit voci care i-au spus să-şi omoare mama, iar după ce a lovit-o pe femeie în cap, crăpându-i craniul şi tăindu-i gâtul, a aşezat uneltele pline de sânge pe un prosop, aşteptând ca vocile să-i spună pe cine să mai ucidă.

Trandaf a fost trimis într-un spital de psihiatrie, după ce judecătorii au decis că nu a comis fapta cu discernământ. Marți, bărbatul în vârstă de 53 de ani a reușit să evadeze, iar IPJ Buzău a instituit filtre în localităţile din jurul spitalului şi a efectuat cercetări cu efective sporite folosind câini, precum şi o dronă. Astăzi, poliția a anunțat că Marian Trandaf a fost găsit mort, în spatele unor case de vacanță din localitatea buzoiană Mierea.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE