Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Crinuţa Dumitrean, protejata lui Ioan Oltean, reţinută din nou de DNA

Postat la: 27.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Fostul preşedinte al ANRP Crinuţa Dumitrean este cercetată în dosarul privind acordarea unei despăgubiri de peste 100 de milioane de lei acţionarului Universitatea Craiova Mihai Rotaru pentru un teren supraevaluat cu peste 87 de milioane de lei. Dumitrean a făcut parte din Comisia Centrală pentru Stabilirea Despăgubirilor la vremea respectivă.

Ea îşi va petrece noaptea în arest, urmând ca vineri procurorii să ceară instanţei supreme arestarea sa preventivă. La sediul DNA a fost chemată preventiv o ambulanţă în caz că fostei şefe a ANRP i se face rău, ea fiind însărcinată. Ea nu a avut însă nevoie de îngrijiri medicale. De asemenea, din probele administrate în cauză a rezultat că Ioan Oltean, care avea relaţii cointeresate cu Rotaru şi cu preşedinta ANRP (Crinuţa Dumitrean la momentul respectiv, n.r.), şi-a exercitat influenţa la aceasta din urmă pentru urgentarea şi aprobarea despăgubirii în favoarea omului de afaceri, mai spune DNA. În schimb Rotaru i-a remis lui Oltean suma de 600.000 euro anterior datei de 17 iunie 2010, locul primirii banilor fiind în incinta unei parohii.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE