Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cristian Tudor Popescu: Victor Ponta a fost EXCLUS din PSD

Postat la: 23.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Alegerea lui Liviu Dragnea in functia de presedinte interimar al PSD inseamna excluderea din partid a lui Victor Ponta, spune jurnalistul Cristian Tudor Popescu. Aceasta, cu atat mai mult cu cat premierul a plecat de la Comitetetul Executiv National al partidului fara sa voteze.

„Scorul acesta zdrobitor inseamna mai mult, inseamna de fapt ca in aceasta seara dl Ponta a fost exclus din PSD si in acelasi timp s-a autoexclus, a acceptat aceasta excludere plecand si nevotand. Acest gest a fost calificat printre dinti de dl Dragnea, nu stiu daca ati prins aceasta, a fost sotto voce spusa aceasta replica de Dragnea, a spus 'Victor a procedat rabinic'. A folosit cuvantul 'rabinic' dl Dragnea cu privire la disparitia in peisaj de la vot a premierului. Asta, raportat cu ce spunea dl Dragnea - 'sper ca dl Ponta sa ma voteze pe mine, asa cum l-am votat si eu intotdeauna'. Si in acel 'rabinic' se ascunde ceva deloc vesel pentru dl Ponta in continuare", a spus jurnalistul.

El a comentat si reactiile celor doi candidati, Liviu Dragnea si Rovana Plumb, dupa ce a fost anuntat rezultatul votului. Liviu Dragnea „nu jubila. Nu e stilul lui, nu cred ca se potriveste acest verb. Foarte rar iti dai seama de ce gandeste in momentul respectiv. Zambetele lui sunt de natura iliesciana, adica sunt la fel de mecanice si de goale ca ale d-lui Iliescu, care l-a votat pe dl Dragnea si a si explicat de ce", spune Cristian Tudor Popescu.

„Pe mine m-a fascinat, din tot ce am vazut in seara asta, m-a fascinat acea luare in stapanire a bratului stang al d-lui Dragnea de catre Rovana Plumb (...) Cu atata gingasie i-a luat... e o secventa minunata, am mai vazut un asemenea joc de maini doar la Nicolae si Elena Ceausescu, cand el ii punea mana pe brat, o batea usor: lasa-i, nu te mai osteni, e clar ce se intampla, nu ii vezi cum sunt intelesi? Gest Shakespeare-ian, al lui Ceausescu catre Elena. Iar acum am vazut-o pe aceasta doamna cum a realizat un vidaj interior senzational, intr-un timp record. Si acum se mai practica, va amintiti cum se dadea mana cu tovarasul prim, cum, cand cineva care dorea sa isi arate supusenia si pretuirea nesfarsita pentru tovaras, cum se napustea cu ambele maini catre mana tovarasului, intotdeauna cu ambele maini, si i-o scutura cu entuziasm, uneori aproape sa i-o smulga din umar", a mai spus jurnalistul.

„In seara asta, ce a facut dl Dragnea, presedinte interimar, care ar fi trebuit sa inceapa, ca obiective, cu organizarea alegerilor, a congresului din noiembrie or, dl Dragnea cu ce a inceput? Cu un plan de actiune urgent in teritoriu ca sa stabilizam partidul, sa redam increderea membrilor, a precizat cine va fi cu el in echipa de conducere si prima miscare foarte logica, Rovana Plumb, pe care si-a adjudecat-o - fireste ca Rovana a venit deschisa ca o floare -, dl Zgonea, dl Oprisan. Deci, spunand aceste nume, de fapt l-a exclus pe dl Ponta din partid", a adaugat Cristian Tudor Popescu la digi24.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE