Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Cristina Guseth despre decizia CEDO in privinta casatoriilor intre persoane de acelasi sex

Postat la: 16.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Freedom House, organism condus de Gristina Guseth, a militat, intre altele, si pentru exprimarea optiunilor sexuale pentru cuplurile formate din persoane de acelasi sex, fapt privit ca o libertate de opine, in concordanta cu deciziile CEDO. La audierea de luni, din comisia de validare a ministrilor cabinetului Ciolos, Guseth a spus in repetate randuri ca va pune in aplicare toate deciziile CEDO.

Remus Cernea a intervenit cu o intrebare catre Cristina Guseth, propusa la Justitie, pe parcursul audierii in comisia de validare a ministrilor cabinetului Ciolos: "Va cunosc activitatea de multi ani. In luna iunie CEDO a decis ca pentru cuplurile formate din persoane de acelasi sex sa existe casatorii sau parteneriat civil. Ministrul de justitie roman la acea vreme a recunoscut ca in Romania s-a produs o importanta schimbare de mentalitate. Dvs. veti sustine public o legislatie conforma cu legile deja adoptate din majoritatea tarilor europene? Dvs veti sustine o legislatie care sa fie in acord cu decizia CEDO", a întrebat Cernea.

Raspuns: Cred ca aceasta este o problema care tine de o consultare publica. Ceea ce vor romanii pe acest subiect este relevant, daca romanii isi vor spune clar cuvantul atunci voi avea si eu o pozitie.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE