Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Criza din Grecia. Decizie finală luată de eleni

Postat la: 30.06.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ministrul grec de Finanțe, Yanis Varoufakis a anunțat că Grecia nu va plăti prima tranșă din datoria pe care o are pentru FMI. Anunțul vine, la doar câteva ore înainte de a expira termenul limită până la care elenii trebuie să achite 1,6 miliarde de euro către Fondul Monetar Internațional.

Cu 12 ore înainte de a expira termenul până a care grecia trebuie să achite prima trană din datoria pe care o are către FMI, Varoufakis a anunțat că deși speră în continuare la un acord cu creditorii străini.

Premierul Alexis Tsipras ar putea merge în această seară la Bruxelles pentru noi negocieri, potrivit informaţiilor apărute pe surse în presa străină. Zvonurile sugerează că liderul de la Atena ar fi acceptat noile propuneri ale creditorilor.

Cabinetul premierului elen a anunţat că Tsipras a discutat prin telefon astăzi cu preşedintele CE Jean-Claude Juncker, cu preşedintele BCE Mario Draghi şi cu preşedintele Parlamentului European Martin Schulz.

 

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE