Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












CRIZA IMIGRANȚILOR. Viktor Orban, premierul Ungariei: Imigranţii să revină în ţările de unde au venit. Sunt înşelaţi de politicienii germani

Postat la: 12.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Premierul Ungariei, Viktor Orban, cere ca imigranţii extrecomunitari să se întoarcă în ţările de origine, relatează MTI, citat de Mediafax.

"Este normal să am empatie faţă de imigranţi, dar empatia nu este suficientă: sunt necesare măsuri", a declarat Viktor Orban într-un interviu acordat revistei Bild.

Întrebat ce ar trebui să facă imigranţii dacă Ungaria îşi închide frontierele, Orban a răspuns: "Să revină în ţările de unde au venit".

"Nu vin din zone de război, nu fug de pericole, nu vin în Europa pentru a găsi refugiu, ci pentru o viaţă mai bună, cel mai probabil în Germania şi în Suedia.
Imigranţii sunt înşelaţi atât de traficanţi, cât şi de politicienii germani care le promit vieţi mai bune şi dreptul de şedere chiar şi după restabilirea păcii în ţările lor. Mierea pentru care merg în Germania se va dovedi curând mai puţin dulce decât sperau. Nivelul de trai este determinat de performanţe, nu de nevoi
", a adăugat spus premierul Ungariei.

Viktor Orban a propus creşterea cu 1% a contribuţiilor statelor membre la bugetul UE, în scopul ajutării vecinilor Siriei.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE